Crochete cu sunca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 150 gr faina
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca de praga
  • 3 oua
  • 100 gr pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spala cartofii si fierbe-i in apa cu sare; cand sunt fierti curata-i de coaja si trece-i prin masina de tocat carne.

Amesteca cu un ou, cascavalul ras, sunca taiata cubulete, sare si piper.

Dupa ce s-au incorporat, presara 100 gr faina si framanta pana obtii un aluat potrivit.

Aluatul astfel obtinut fa-l sul si imparte-l in bucati lungi.

Trece crochetele prin restul de faina apoi prin ouale batute si pesmet dupa care rumeneste-le in baie de ulei.

Scoate-le pe hartie absorbanta si serveste-le cu sos picant.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise