Crochete de branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaca sau cottege
  • 2oua
  • 2-3linguri de zahar-sau dupa gust
  • 3-4 liguri de gris
  • 1lingurita esenta de vanilie
  • unt ptr prajit

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam ingridentele bine ca sa fie un continut omogen-se pune si putina sare.

Se incalzeste o tigaie de neoflam se pune putin unt sa se topeasca si cu o lingura turnam in tigaie din continut.Eu le-am prajit pe foc aproape mic ca sa nu absoarba mult unt.Le prajim frumos pe ambele parti si le servim presarate cu zahar pudra si iogurt acrisor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise