Crochete de branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaca sau cottege
  • 2oua
  • 2-3linguri de zahar-sau dupa gust
  • 3-4 liguri de gris
  • 1lingurita esenta de vanilie
  • unt ptr prajit

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam ingridentele bine ca sa fie un continut omogen-se pune si putina sare.

Se incalzeste o tigaie de neoflam se pune putin unt sa se topeasca si cu o lingura turnam in tigaie din continut.Eu le-am prajit pe foc aproape mic ca sa nu absoarba mult unt.Le prajim frumos pe ambele parti si le servim presarate cu zahar pudra si iogurt acrisor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise