Crochete de carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru 10 porții
  • carne de porc calitatea intai 0,750kg, paine alba 0,150kg, untura 0,200kg, usturoi 0,025kg, pesmet 0,200 kg, faina 0,100kg, oua 0,200kg, piper 0,005 kg, sare 0,050kg, sos tomat 1,000kg.

Mod de preparare

mod de preparare

carnea de porc se spala se taie in bucați mici și se trece prin mațina de tocat, imporeuna cu painea muiata și stoarsa bine. I se adauga sarea și piperul și se framanta bine. din aceasta compoziție se fac crochetele, lungi de 7-8 cm, se trec prin faina, ou și pesmet și se prajesc intr-un vas cu untura infierbantata. crochetele se servesc cu pireu de cartofi și sos tomat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise