Soia se pregateste dupa indicatiile de pe ambalaj.Se rastoarna intr-o strecuratoare si se lasa sa securga,dupa care se stoarce bine.
Ceapa se caleste intr-o craticioara cu fundul mai gros fara ulei,pana devine translucida.Se amesteca in permanenta pentru a nu se prinde.La sfarsit se adauga 3/4 din cantitatea de ulei si se ia de pe foc.Se adauga morcovul ras fin , cartoful ras si stors bine dupa ce i-am adaugat un praf de sare.Dupa ce ceapa s-a racit se adauga soia fiarta,legumele si usturoiul pisat .Potrivim de sare si piper apoi adaugam verdeata.Cu mana usor umezita modelam crochetele .Le asezam pe o planseta unsa cu putin ulei.Le lasam 5-10 minute sa se odihneasca,timp in care ungem o tava cu ulei.Ne ungem palmele cu ulei si trecem fiecare crocheta prin palme in asa fel incat fiecare dintre ele sa primeasca uniform o mica cantitate de ulei.Le asezam in tava si le introducem in cuptor la foc potrivit pentru 30 -40 de minute.Dupa acest interval le putem intoarce sau putem porni arzatorul sau rezistenta de deasupra pentru a se rumeni frumos.Le lasam sa se raceasca in tava,cand se vor desprinde foarte usor.Daca dorim sa le servim fierbinti,atunci ne vom ajuta de un cutit cu lama mai lata/Pot fi consumate ca atare,cu diferite garnituri de legume sau se poate pregati un sos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise