Crochete din carne de curcan cu sos de castraveti acri

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 2 oua
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel
  • pesmat
  • sare,piper
  • 1 ceapa
  • Pentru sos
  • 3-4 catei usturoi
  • 2-3 castraveti murati
  • sare,piper
  • 2 ling smantana
  • 2 ling maioneza facuta in casa
  • patrunjel tocat marunt.
  • sare,piper

Mod de preparare

Eu am gasit carne tocata de curcan la sul.Este mai ieftina si gata preparata.Dar bineinteles se poate folosi si piept proaspat si tocat in blender.

Carnea se amesteca cu oua ceapa tocata marunt,sare,piper,usturoi pisat,se formeaza crochetele si se dau prin pesmet apoi se prajesc in ulei incins.

Se taie castravetii cubulete mici,se adauga maioneza,smantana,usturoi pisat,sare,piper,patrunjel si se amesteca.

Se serveste alaturi de cartofi prajiti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise