Crostini cu mozzarella de bivolita si ardei iute

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o paine ciubatta, taiata felii de 1 cm
  • 1 catel de usturoi, curatat si taiat pe din doua
  • ulei de masline extravirgin
  • 3 bucati de mozzarella de cite 150 g

Mod de preparare

Se prajesc feliile de crostine. Se aseaza pe fiecare felie cite un sferd din bucata de mozzarella. Se curata de seminte un ardei iute rosu, proaspa, se toaca marunt si se presoara peste mozzarella. Se stropeste crostini cu ulei de masline si se condimenteaza usor. Sunt delicioase cu citeva frunze de busuioc proaspat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise