CRUDITATI CU SOSURI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 fire de telina (groase),
  • 1 castravete (de sera),
  • 3 zucchini de marime mijlocie,
  • (cca.200g.fiecare),
  • 7 cepe verzi,
  • 8 morcovi de cca.100g. fiecare,
  • 2 andive,
  • 4 mere acrisoare,
  • 2 linguri suc de lamaie;

Mod de preparare

1.Telina(firul) se taie in bucati de 5-6 cm.lungime.Castravetele se taie in doua pe lungime si i se scot semintele cu o lingurita.Atat castravetele cat si zucchini se taie in bucati de 1 cm.grosime si 5cm.lungime.

2.Cepele verzi se taie de asemenea in bucati de 5cm.lungime.Morcovii se taie in bucati de 5 cm.marime.

3.Andivele se curata de cotorul amarui si se despart frunzele.

4.Merele se taie in patru ,fiecare se curata de cotoare,iar partea carnoasa se taie in cuburi mari care se stropesc cu suc de lamaie.

5.Cruditatile se aseaza pe o tava .Cuburile de mere se infig pe betisoare speciale folosite la partide de cocktail.Se servesc cu sosuri:Knorr Salad Dressing tzatziki,Knorr Salad dressing grecesc,Knorr Salad dressing mediteranian,Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise