Crutoane rapide la tigaie

Reteta de crutoane rapide la tigaie. Crutoane rapide la tigaie reteta simpla si usor de preparat.

Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 felii de paine mai veche
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat

Mod de preparare

Reteta de crutoane rapide la tigaie este una destul de simpla, cu rezultat grozav, care poate fi preparata cu diverse ierburi aromate, usturoi praf, boia dulce sau iute, piper, fulgi de ardei iuti sau diverse seminte. Alegeti paine alba sau integrala si condimentele care va plac. Va asigur ca sunt delicioase si mult mai rapide decat cele preparate la cuptor.

Mod de preparare crutoane rapide la tigaie:

Taiati feliile de paine in cubulete micute si incalziti uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta intinsa. Puneti cubuletele de paine, sarea si ierburile .

Gatiti 10-12 minute la foc mediu, scuturand des tigaia, sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Transferati-le apoi intr-un bol si lasati-le sa se raceasca complet. Vor deveni crocante si vor avea un gust foarte bun.

Aceste crutoane rapide la tigaie sunt perfecte alaturi de supe creme, ciorbite, salate. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise