crutoane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 felii de paine
  • 50 g unt sau margarina.

Mod de preparare

Feliile de paine se taie in cuburi mici si se prajesc in unt sau margarina.Se intorc pe o parte si pe alta,asa ca sa se rumeneasca fara sa se arda.Se scot repede ca sa nu se imbibe cu unt.Se pot praji si fara unt sau margarina,rumenite usor in cuptor.Se intorc pe o parte si pe alta ca sa se rumeneasca egal.Se servesc fierbinti alaturi de supa.Da ca sunt puse in supa se inmoaie si isi pierd aspectul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise