Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg carne de poc bucatele
  • 1 cana ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 pahare vin rosu
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cani de apa
  • Malai

Mod de preparare

Bucatele de porc

Spalam bine carnea. Lasam sa se scurga bine. Spalam si curatam ardeiul si usturoiul. Le taiem marunt. Punem carnea intr-un lighenut adaugam sare, piper , oregano , usturoi si ardei si amestecam bine. Intr o cratita dubla punem uleiul sa se -ncinga bine. Adaugam carnea si amestecam timp de 10 minute. Stingem cu vin si acoperim. Lasam sa fiarba pana ramane doar cu uleiul.

Mamaliguta

Punem apa cu sare si o mana de malai sa fiarba. Cind clocoteste mai adaugam malai si amestecam , lasam sa fiarba amestecand din cind in cind.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise