Cuiburi cu spanac

Ingrediente

  • 300 gr spaghette
  • 200 gr spanac
  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 100 gr smantana
  • 1/2 praz
  • 1 lingura margarina
  • 1 rosie
  • 1 lingura faina
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb spaghettele al dente in apa cu sare si o lingura de ulei. Se scurg si se trec sub un jet de apa rece.

Calim in margarina incinsa prazul tocat marunt doar cat sa se inmoaie apoi adaugam faina, spanacul bine scurs, galbenusul crud si galbenusul fiert pasat cu furculita.

Punem compozitia in blender si mixam pana rezulta un sos apoi amestecam sosul astfel obtinut cu spaghettele.

Cu ajutorul unuei furculite le modelam in forma de cuiburi. Rosia o coacem in cuptor(eu am avut rosie in suc propriu, nu a fost proaspata) , o taiem feliute mici si garnisim cuiburile.

Mai multe retete minunate gasiti pe blogul Caietul cu retete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise