Cupa de zmeura cu ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g zmeura
  • 50 g zahar pudra
  • 500g branza de vaci
  • 100g iaurt
  • 100g zahar
  • 25g ciocolata amaruie

Mod de preparare

Se paseaza 300g zmeura cu zaharul pudra;se strecoara.

Se amesteca branza cu iaurtul si se adauga 1/4 din cantitatea de piure de zmeura;se adauga 100g zahar si se amesteca bine.

In 4 pahare se asaza straturi de crema alba si de piure;se dau la frigider 30 minute.Se servesc decorate cu restul de zmeura boabe si ciocolata rasa sau rupta bucati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise