Cus Cus

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g cus cus
  • 1 lingura ulei
  • un sfert cub Knorr Legume (se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare)
  • 1 rosie
  • o jumatate de ardei galben
  • o ceapa
  • 1 morcov

Mod de preparare

Se prajeste cus cus-ul in ulei pana devine aramiu.
Separat se fierb 500 ml apa cu cubul Knorr Legume.
Dupa ce s-a prajit cus-cus-ul se pune intr-un castron peste care se toarna apa fiarta si se acopera cu o folie de aluminiu pentru 10-15 minute.
Se caleste ceapa taiata solzisor peste care se pun rosia,morcovul si ardeiul taiate cubulete mici si se adauga putina apa pentru a se fierbe legumele.
Cand sunt gata se amesteca cu cus cusul.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise