Cus-cus cu rosii si ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii ,taiate in bucati
  • 4 bucati de ceapa verde,taiate in bucati
  • 1 1/2 linguri otet
  • 1/4 lingurita piper
  • 3 cani ciorba de legume(reteta de baza) sau Knorr si apa
  • 2 cani cus-cus (se gasesc in comert)
  • sare dupa gust
  • 2 linguri busuioc si patrunjel ,tocati

Mod de preparare

1. Se combina rosiile si ceapa intr-un vas.Se adauga otetul,piperul,se amesteca si se pune deoparte.

2.Se pune ciorba intr-o cratita si se da la foc potrivit.Se toarna cus-cusul, se acopera si se ia de pe foc.Se lasa sa stea acoperit 5-7 minute,sau pana lichidul este absorbit.

3.Se strecoara cus-cusul.Se pune intr-un vas si se amesteca cu rosiile si ceapa verde,adaugandu-se sare,daca este necesar.Se presara busuioc proaspat si se serveste calda sau de la frigider. Se obtin 4 portii.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise