CUS-CUS CU URDA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga cus-cus(400 g)
  • 250 g urda
  • 1 legatura marar verde
  • 50 g unt
  • sare

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem de apa. Le punem intrun castron, adaugam untul si amestecam usor pana acesta se topeste. Lasam pastele sa se raceasca. Intre timp taiem urda cubulete, tocam mararul marunt si amestecam cu cantitatea de cus-cus. Gata!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise