Deliciu cu capsuni

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: aluat congelat de foietaj - 400 g.
  • Crema: 4 linguri zahar,
  • 400 g capsuni,
  • 3 plicuri gelatina alimentara granule nu pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 500 ml frisca.

Mod de preparare

Aluatul:

Se dezgheata aluatul, se intinde si se coace. Dupa ce se coace, se taie in patru parti egale.

Crema:

Frisca se bate spuma cu cele doua plicuri de zahar vanilat.

Gelatina se dizolva in apa rece

Capsunii se zdrobesc, iar zaharul se pune peste acestia si se amesteca.

Frisca, gelatina si capsunii se amesteca si se lasa in jur de doua ori sa se intareasca.

Foile se vor umple cu aceata crema si se vor presara cu zahar pudra.

Ulterior, foile se orneaza cu frisca batuta, cu bucati de capsuni si se lasa 4 ore la frigider.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise