Desert cu mouse de vanilie si visine alcoolizate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 6 piscoturi
  • 200ml lapte
  • 250ml frisca lichida din smantana
  • 1 pachet creme ole de vanilie
  • 1/2 pachet creme ole de ciocolata
  • 250g visine din visinata sau proaspete tinute in angeli cherry cu o zi inainte de prepararea desertului

Mod de preparare

Intr-o 100ml lapte se inmoaie piscoturile si apoi se rup bucatele mai mici si se pun cate 3 piscoturi la un bol de desert.

Se bat 200ml frisca cu creme ole de vanilie si se pune peste piscoturi, apoi punem cate 100g de visine in fiecare bol , pastrand restul de 50g pentru ornat.

Se bate creme ole de ciocolata cu 100ml lapte si se pune intr-unul din boluri peste visine si deasupra de crema ornam cu cateva visine, apoi batem 50ml de frisca si punem in bolul ramas peste visine si cu restul de visine ornam si acest bol.

Este o reteta simpla si cat se poate de rapida.

Sa aveti pofta !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise