Din categoria fructe congelate -Smochine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex. 1 kg smochine verzi
  • 1 kg smochine rosii
  • pungi sau cutiute din material plastic

Mod de preparare

Pastrarea prin congelare a fructelor este cea mai sigura si mai sanatoasa decat oricare alt mod de conservare.

Smochinele se spala sub jet usor de apa,li se rup coditele ,dupa care se scot intr-o strecuratoare pana se va scurge toata apa si raman uscate.

Se ambaleaza in pungute sau in cutii din plastic in cantitati care se consuma la o singura folosire.

Putem prepara tarte,prajituri,placinta,creme,sosuri pentru preparate din carne,peste, etc...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise