Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.
Putem congela fasole verde , mazare,frunze de vita de vie, conopida, broccoli, bame, spanac, loboda, stevie, porumb...
Pastaile se curata,se spala ,se lasa sa se scurga si se oparesc putin in apa fiarta .Se scot in strecuratoare si se lasa sa se raceasca foarte bine. Se pot fierbe cateva minutele si la aburi.
Fasolica verde se va ambala rupta in bucati sau intreaga in pungi sau in cutii din material plastic in portii care se vor gati o singura data.
Daca doriti sa congelati pastaile in stare cruda, neoparite,acestea se curata, se spala ,se scurg si se zvanta bine si se ambaleaza in pungi sau cutiute din material plastic.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise