Dovleac marinat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kg dovleac taiat in bucati
  • 300 g ardei gras rosu
  • 100 g usturoi
  • 50 g sare
  • 350 g zahar
  • 150 g ulei
  • 200 g patrunjel verde
  • 1 l apa
  • 200 ml otet 9%

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si zahar;

Usturoiul, ardeiul gras si patrunjelul se toaca marunt;

In apa colcotita cu sare si zahar, se pune dovleacul taiat in bucati;

Se fierbe timp de 20 de minute, amestecand din cand in cand, apoi se adauga patrunjelul, usturoiul, ardeiul gras, otetul si uleiul;

Se mai fierbe la foc mic inca 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise