Dovleac umplut cu mozarella si bacon la slow cooker Crock Pot

Dovlecii se taie in doua si se curata de seminte si filamente.

Timp pregatire
195 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Dovleac placintar micuț 2 bucăți,
  • Smântână 6 linguri,
  • Bacon cca. 250 g,
  • Ou 1 bucată,
  • Mozzarella cca. 200 g,
  • Cașcaval cca. 100 g,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare

Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior.

Cubulețele de bacon se rumenesc într-o tigaie, apoi se amestecă cu smântâna, mozzarella tăiată cuburi.

Se asezonează de sare și piper, apoi se umplu dovlecii, se presară cașcaval ras și se lasă la copt, în vasul de ceramic, tapetat cu foaie de pergament, al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital pe funcția HIGH și se setează timpul de gătire de 3 ore.

Spor și poftă bună.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise