Dovlecei prajiti cu ou, rosii si usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - dovlecei
  • - faina
  • - oua
  • - sare
  • - ulei pentru prajit
  • - usturoi
  • - marar

Mod de preparare

1. Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele si se sareaza putin.

2. Se trec prin ou batut, apoi se tavalesc prin faina, se mai repeta inca o data procedura apoi se pun in tigaia cu ulei incins si se prajesc (la foc potrivit) pe ambele parti pana devin rumeni, frumosi.

3. Se scot pe un servet de hartie ca sa se mai absoarba din excesul de ulei.

4. Se aseaza pe platoul de servit.

5. Se decoreaza cu rosii taiate felii, frunzulite de marar.

6. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu putina sare si un pic de apa.

Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise