Dovlecei rotunzi umpluti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 dovlecei rotunzi
  • 200 g piept de pui
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 g ciuperci
  • 100 g rosii cherry
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei kapia
  • ulei de masline
  • cimbru
  • busuioc
  • oregano
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare

Dovleceii se spala bine, apoi li se taie capacele de deasupra.

Cu o lingurita se scobesc in interior si se pastreaza tot miezul.

Legumele se spala si se toaca marunt.

Pieptul de pui se spala se taie bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline, se adauga pieptul de pui, se lasa cateva minute pana se rumeneste usor pe ambele parti.

Se adauga legumele tocate, miezul de la dovlecei, cimbru, busuioc, oregano, sare , piper dupa gust si se lasa la foc mic.

Fiecare dovlecel rotund se umple cu amestecul de pui si legume, apoi se asaza intr-o tava termorezistenta in care se adauga sucul de rosii si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 - 45 minute.

Dovleceii rotunzi umplut se servesc calzi alaturi de sosul de rosii.

S-aveti pofta !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise