Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 100g orez cu bobul lung
  • sare, piper
  • patrunjel, marar

Mod de preparare

Se spala dovlecei, se curata de coaja si se taie in 3 parti egale(sau in 2 depinde de cat de mari sunt). Se scobeste mijlocul cu o lingurita. Separat se caleste ceapa cu putina sare si putina apa. Dupa ce s-a facut aramie se pune carnea tocata si se lasa sa se prajeasca putin. Apoi se pune orezul care a fost spalat dinainte in cateva ape. Se mai lasa un timp sa scada apa de la carne, iar spre sfarsit se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt. Se umplu dovlecei cu compozitia rezultata si se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor si se tin 1 ora. Se servesc calzi cu iaurt sau smantana.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise