Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 bucati dovlecei patisson,
  • -2 linguri bulion de gogosari,
  • -1 ceapa,
  • -3 linguri ulei,
  • -300 gr.carne tocata de vita,
  • -2 oua,
  • -200 gr.cascaval,
  • -sare dupa gust,
  • -1/2 lingurita salvie,
  • -1/2 lingurita tarhon.

Mod de preparare

-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte.

-Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,cand este patrunsa bine,se adauga bulionul de gogosari si se fierbe totul pret de cateva minute,sa tot fie vreo cinci minute,nu mai mult,apoi se umplu dovleceii cu acesta compozitie.Se pune cate un ou peste carne,se presoara cascaval,se pun capacele si se dau la cuptor.Cand intra scoitoarea in dovlecel este semn ca sunt gata si se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!

-Pentru o asa reteta este bine sa folositi dovleceii fragezi,adica sa nu fi ajuns la maturitate,se fac foarte usor si sunt absolut deliciosi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise