Drob cu peste ton

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • .3 conserve de ton(eu am folosit in ulei)
  • .3 oua
  • .300 g crema de branza
  • .7 linguri de faina
  • .zeama de lamaie
  • .4 fire de usturoi verde
  • .marar verde

Mod de preparare

Se scurge pestele.Se pune intr-un vas si se adauga pe rand crema de branza, ouale(2), usturoiul si mararul taiate marunt.Se adauga si zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se incorporeaza faina(6 linguri) si se amesteca bine.

Intr-o forma unsa cu putin ulei si tapetata cu faina se pune compozitia de mai sus.Se bate bine un ou la care se adauga o lingura rasa de faina .Se amesteca bine si se adauga peste compozitia de drob.Se da la cuptor.Cand este gata facuta si bine rumenita se scoate din cuptor ,se lasa sa se raceasca.Se serveste taiata felii cu marar presarat deasupra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise