Drob de pasare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ficat pui(refrigerat);
  • 1kg inimi cu pipote(refrig.);
  • 350 g pulpe pui dezosate;
  • 3 oua crude;
  • 2 oua fierte;
  • 3 legaturi marar;
  • 2 legaturi patrunjel;
  • 4-5 cepe potrivite;
  • 100 ml ulei;
  • delikat de gaina si piper dupa gust.

Mod de preparare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine.

Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt (eu folosesc robotul) se toaca si pulpele,ceapa si verdeata.

Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust.

Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei.

Se da la cuptorul incins in prealabil,la foc potrivit, cca. 40 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise