Drob de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ficat de pui,
  • 300 gr inimi de pui,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 3 oua,
  • sare,
  • piper,
  • tarhon

Mod de preparare

Se fierbe atat ficatul cat si inimile de pui si apoi de dau prin robot (sau masina de carne). La fiert se pune un praf de sare. Se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt si 2 oua si se condimenteaza dupa gust. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de chec in care ati pus hartie pergament, iar pe deasupra se agauga 1 ou batut spuma. Se baga in cuptorul preincalzit aprozimativ 35-40 de min. Eu am pus 35 de min. la 180 grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise