Drob de pui cu ciuperci si leurda

Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr ficatei de pui
  • 500 gr inimi si pipote de pui
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura partunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura leurda
  • 2 cuburi Maggi de gaina
  • 1 cub Maggi de legume
  • piper si sare
  • 4 oua fierte
  • 10 oua crude

Mod de preparare

Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei. Pipotele si inimile de pui se fierb in apa, cu un cub de maggi de gaina. Ciupercile se fierb in apa, cu un cub de maggi de legume.

Dupa ce s-au racit, taiem in bucati nu foarte marunte, pipotele si inimile. Ficateii se taie si ei, dupa ce i-am scurs de uleiul in surplus. Ciupercile se taie in felii sau sferturi. Verdeata se toaca si ea. Amestecam toate acestea intr-un vas.

Condimentam cu sare si piper. Adaugam 7 oua batute in acest amestec. Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem o parte din compozitie, asezam ouale fierte si apoi restul de compozitie.

Deasupra punem trei oua batute si dam la cuptor pana cand este rumenit deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise