Ensaladilla rusa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 cartofi de marime medie
  • 2 ardei rosii copti sau murati
  • 1 cana mazare fiarta
  • 1 cana de morcovi fierti si taiati cubulete
  • 2 oua fierte tari
  • 1 conserva de ton sau surimi
  • maioneza
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala cartofii si se fierb in coaja, se fierb separat mazarea, morcovii, ouale si daca e cazul bucatile de surimi, se pune totul la racit;

Se prepara maioneza daca nu ati cumparat-o;

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, la fel se taie si morcovii dar cubuletele sa fie mai mici;

Se pune maioneza intr-un bol (se pastreaza putin si pentru ornat), se adauga cartofii, morcovii, tonul faramitat cu o furculita sau bucatile de surimi fierte si taiate rondele, ardeiul taiat fasiute, mazarea, 1 ou si se amesteca, se mai poate potrivi de sare si piper;

Se da amestecului forma dorita, se pune putina maioneza pe deasupra, se orneaza cu ardei si ou.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise