Escalop din carne de porc cu bureti de padure

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 500gr cotlet de porc fara os(taiat felii subtiri si batut)
  • 300gr bureti de padure
  • faina
  • 100cl vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 500 cl apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie, puneti ulei la incalzit, adaugati usturoiul si rozmarinul la prajit, treceti feliile de carne in faina si asezatil in tigaie. Se lasa sa se prajeasca timp de 5 min dupa ce o intoarceti pe cealalta parte. Sarati, piperati si stropiti cu vin, adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati pana se evapora vinul. Adaugati apa si lasati la foc potrivit pana scade si devine ca o crema.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise