Esenta de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 kg de ciuperci
  • 2 Linguri de zeama de lamaie
  • 2 Lingurite de sare
  • 1 l supa concentrata de pasare ( poate fi preparata in casa sau luata din comert )

Mod de preparare

Here we are...

Luati ciupercutele , spalatile bine, turnati peste ele zeama de lamaie si sarea si punetile la fiert in suc propriu pentru circa 5 minute intr-o craticioara mai mare, acoperita.

Dupa aceea, peste ciuperci, turnati supa de pasare ( carne, oase de pasare fierte la foc mic )si lasati sa fiarba pentru 10 minute.

Zeama care rezulta se strecoara si se foloseste imediat, sau se pastreaza pentru diferite sosuri.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise