Esenta de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 kg de ciuperci
  • 2 Linguri de zeama de lamaie
  • 2 Lingurite de sare
  • 1 l supa concentrata de pasare ( poate fi preparata in casa sau luata din comert )

Mod de preparare

Here we are...

Luati ciupercutele , spalatile bine, turnati peste ele zeama de lamaie si sarea si punetile la fiert in suc propriu pentru circa 5 minute intr-o craticioara mai mare, acoperita.

Dupa aceea, peste ciuperci, turnati supa de pasare ( carne, oase de pasare fierte la foc mic )si lasati sa fiarba pentru 10 minute.

Zeama care rezulta se strecoara si se foloseste imediat, sau se pastreaza pentru diferite sosuri.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise