Fajitas cu pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi pui taiate fasii
  • 2 chitre(lime)
  • 1/2 lingura zahar
  • 2 linguri oregano
  • 1/2 lingura piper cayenne
  • 1/2 lingura scortisoara
  • 2 cepe medii taiate pestisor
  • 3 ardei gras( rosu, galben, verde)-taiati longitudinal in fasii cam de 1cm grosime
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper, patrunjel tocat

Mod de preparare

Se face o marinata din sucul chitrelor, coaja rasa de la o chitra, zahar, oregano, piperul cayenne, scortisoara, sare si piper in care se adauga fasiile de pui. Se da la frigider sa se marineze min. 30 minute (eu las cam 3-4 ore pentru un gust mai puternic).

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune puiul la prajit cam 5 min, apoi se adauga ardeiul si ceapa pana se inmoaie (cam 3 min.)

Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise