Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 400 de grame de farfalle
  • 1 varf de cutit de sare
  • 6 lingurite cu bulion
  • 2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 cana masline negre si cateva frunzulite proaspete de busuioc.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, dupa ce au fiert se scurg de apa. Intre timp se pregateste sosul din 2 lingurite de ulei de floarea-soarelui, 6 lingurite de bulion, putina sare si busuioc tocat marunt (cateva frunzulite proaspete).

Sosul se lasa sa scada putin, cateva minute pe focul moderat, in sos se adauga si maslinele. La final se adauga peste farfalle. Se poate presara si putin parmezan.

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise