Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g muschiulet de pui
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 50 g seminte susan
  • 100 g pesmet
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri sos de soia
  • piper proaspat macinat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam cu semintele de susan.

Muschiuletul de pui se da prin sosul de soia amestecat cu mustarul si piperul proaspat macinat si se lasa la rece in frigider 2 ore sau cel mai bine de seara pina dimineata.

Se ia fiecare muschiulet si se da prin ou, pesmet si susan apoi se pune la prajit in uleiul incins; dupa ce se rumenesc, se scot si se pun pe un prosop de hartie pentru a scurge din ulei.

Servim pieptul de pui cu diferite sosuri si salate sau cu ce va place voua mai mult.

Pofta mare sa aveti !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise