Fasole batuta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g fasole cu bobul mare;
  • 5 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 1 pastirnac;
  • 1 cub korr de legume;
  • boia dulce;
  • ulei;
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare bob, credeti-ma merita efortul!) cu o ceapa taiata in 4, morcovii si pastirnacul curatati si taiati mai mare, cubul de knorr. Cind a scazut apa si s-au fiert legumele, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se adauga putin ulei si se marunteste cu blenderul pina se obtine o pasta. Aceasta se pune in vase mici, de o portie.

Separat, restul de cepe se curata, se toaca marunt si se prajesc in ulei pina devin galben-aurii.Pentru o culoare mai intensa se adauga putina boia de ardei dulce. Se adauga peste fasolea din vase si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise