fasole paistai cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr fasole verde
  • o ceapa
  • 50 gr parmezan
  • 50 gr branza emmental
  • o legatura de parunjel
  • un fir de busuioc
  • 300 gr de rosii
  • pesmet
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja si taitile in bucati.spalati patrunjelul si curatati busuiocul. lasati doar frunzele de parunjel si taiati-le marunt. razuiti branza. puneti intr-o oala 3 litri de apa cu sare si ferbeti 15 min pastaile.puneti intr-o tigaie ulei si caliti ceapa 2 minute la foc mediu, puneti rosiile la foc mare pentru 5 min, adaugati patrunjelul si busuiocul si lasati inca 2 min.

deschideti cuptorul l a200 gr scurgeti bine pastaile ungeti tava cu ulei si puneti uniform pastaile si acoperti cu sos. deasupra se pune branza rasa si lasati 10 min la cuptor

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise