Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • - 2 conseve de fasole uscata
  • - 2 conserve de linte
  • - 4 linguri sos mediteranean
  • - 2 carnaciori bine afumati
  • - 3 legaturi de ceapa, numai partea alba
  • - 5 caise, bine coapte
  • - marar si patrunjel
  • - chili
  • - otet balsamic
  • - 1 lingurita rasa de indulcitor din stevie Green Sugar Cooking
  • - 4 linguri ulei de porumb pentru prajit
  • - sare si piper

Mod de preparare

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii. Scoatem carnaciorii si punem ceapa verde (partea alba, intreaga sau taiata in doua) la calit.

Taiem caise in bucatele mici si le adaugam alaturi de ceapa calita. Lasam 5 minute si adaugam sosul mediteranean. Macinam putin chili.

Punem si 3-4 foi de dafin. Adaugam indulcitorul si otetul balsamic, doua cani de apa si lasam sa fiarba 15 minute. Adaugam fasolea, lintea si carnatii si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.

Adaugam verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper si gata mancarea!

Pofta buna!

Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise