fasole verde cu bacon

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina
  • jumatate de ardei rosu
  • 1 pastarnac
  • 4 felii groase de un cm de bacon
  • 2 linuri faina
  • smantana
  • lapte2 catei usturoi
  • marar
  • vegeta
  • piper
  • sare

Mod de preparare

se distuie baconul taiat cubulete cu lingura de ulei pana se rumeneste umpic baconul,apoi se taie vegetalele cub ulete si se pun peste bacon,se mai lasa cam 5 min. se se distuie apoi se pune fasolea verde peste vegetale si se pune apa cat sa se acopere fasolea verde,se potriveste de sare,vegeta si piper si se lasa sa fiarba.cand este apropape gata se pune usturoiul pisat apoi se facefaina cu smantana si subtiata cu lapete si se toarna peste fasole si la urma cand este gata pui mararul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise