Fasole verde inabusita

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg fasole verde
  • ulei
  • sare
  • apa
  • usturoi

Mod de preparare

Se alege fasolea verde de codite si se spala.

Se pune la inabusit cu ulei si apa cam 30 minute.Sarea se adauga atunci cand fasolea este fiarta pe jumatate.

Se serveste cu mujdei de usturoi.

Se mai poate servi cu marar si otet.

O reteta simpla si gustoasa.Mie imi aduce aminte de reteta bunicii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise