Fatush-salata din tarile arabe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 Kg castraveti taiati rondele sau cuburi
  • 1 salata verde mica, taiata fisii
  • 1 piine arabeasca prajita la cuptor
  • 1/2 Kg rosii, taiate cuburi
  • 10 ridichi mici,rondele
  • 1 lingurita sare
  • 5 catei usturoi
  • sucul de la 2 lamii
  • 3 linguri otet
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 3/4 ceasca patrunjel tocat

Mod de preparare

Zarzavatul taiat fin se amesteca cu piinea rupta bucati.

Usturoiul se piseaza si se amesteca cu uleiul,lamiia si otetul apoi se toarna peste zarzavat .

Se adauga patrunjelul si se amesteca usor .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise