Fettuccine cu carnati si bureti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -fettuccine 250g
  • -carnati proaspeti 150g
  • -bureti 100g
  • -usturoi 1 catel
  • -chilli 5-10g
  • -sare de mare
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Fettuccinele se fierb in functie de datele de pe ambalaj!

Se scoate membrana de pe carnat iar carnea se trage la tigaie in ulei de masline,se adauga apa si se lasa sa fiarba vreo 15 min.

Buretii se taie feliute si se trag in tigaie in ulei de masline,usturoi si chilli!Se combina toate trei procesele intrun gust si o savoare unice!!!

Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise