Ficat de curcan cu vin

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de curcan
  • 150 ml lapte dulce
  • 100 ml vin rosu sec
  • 4 - 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o lingurita ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Se spala bine ficatii, dupa care se pun intr-un bol in care s-a pus prealabil laptele cu sare si piper si se da la frigider peste noapte.

Se scot ficatii si se pun in ulei, se calesc un pic, dupa care se toarna vinul si se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute.

La final se adauga usturoiul pisat si se mai lasa acoperita tigaia 5 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise