Ficat de porc cu ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ficat de porc
  • 150 ml ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • o cana apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie felii si se spala ficatul.

Ceapa si ardeiul se taie fideluta si se pun in tigaia incinsa la calit.

Cand incepe sa se inmoaie ceapa se adauga feliile de ficat, apa si condimentele.

Se lasa la foc mic, cu capac, si se verifica sa nu ramana fara apa, pana cand ceapa nu se mai distinge, si s-a format un sos gros.

Se poate servi cu piure de cartofi, sau alte garnituri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise