ficat de porc cu sos de smantana si macaroane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ulei
  • morcovi
  • patrunjel
  • smantana
  • ceapa
  • macaroane
  • lamaie
  • piper
  • mustar
  • sare
  • foi de dafin
  • vin alb

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in ulei si 100 ml de apa, se scoate apoi se adauga legumele si se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, smantana, 750 ml de apa fiarta , mustarul si se fierbe totul 15 min. Sosul obtinut se strecoara peste bucatile de ficat si se mai fierbe 20 min . La sfarsit se adauga vin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise