ficat de porc cu sos de smantana si macaroane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ulei
  • morcovi
  • patrunjel
  • smantana
  • ceapa
  • macaroane
  • lamaie
  • piper
  • mustar
  • sare
  • foi de dafin
  • vin alb

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in ulei si 100 ml de apa, se scoate apoi se adauga legumele si se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, smantana, 750 ml de apa fiarta , mustarul si se fierbe totul 15 min. Sosul obtinut se strecoara peste bucatile de ficat si se mai fierbe 20 min . La sfarsit se adauga vin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise