ficat de porc papricat cu smantana si galuste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ceapa
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • oua
  • faina
  • vin alb
  • sare
  • supa de oase
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 m de ulei si 50 ml de apa, se adauga 50 g de faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, piper, sare, smantana, supa de oase; se fierb 10-15 min.

Din oua, 450 g de faina,100 ml de apa si sare se prepara o compozitie din care se formeaza galuste cu o lingurita.

Se fierb in apa , apoi se scurg si se adauga vin , impreuna cu bucati de ficat si cantitatea de vin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise