Ficat de pui cu paste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat
  • 2 cepe
  • 300 g paste
  • 1 ling delikat legume
  • 2 ling pasta tomate
  • 4 catei usturoi
  • 1 ling cimbru maruntit
  • 1 ling patrunjel maruntit.

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la scurs.

Intr-o cratita se pun pastele gata scurse,se adauga ulei ,sare si se amesteca.

Intr-o tigaie se pune ulei apoi ceapa tocata si se caleste.

Se adauga ficatul,delikat,cimbru si o cana de apa si se lasa pana scade zeama.

La sfarsit,cand zeama e aproape scazuta se adauga pasta de tomate,usturoiul pisat si se mai lasa 5 min.

Se adauga patrunjel

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise