Ficat in Osanza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - ficat (200 gr./ persoana)
  • - osanza
  • - sare
  • - ulei
  • - ceapa

Mod de preparare

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia de ficat, in mijlocul ei punem ficatul si impaturam. Asa invelita felia de ficat se pune pe plita sau tigaie de teflon bine incinsa.Se prajeste 10-15 min.se sareaza cand este deja gata prajit. Se serveste doar cu ceapa taiata cubulete marunte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise