Ficat la gratar

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ficat de vita
  • 500 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • sare
  • verdeata.

Mod de preparare

Se spalat ficatul, se taie bucati potrivite si se lasa 2 ore in lapte la frigider.

Se scoate ficatul din lapte, se sterge bine cu un servet si se pune pe gratarul incins.

Se lasa sa se friga pe o parte si pe cealalta, dar nu prea tare sa nu se usuce.

Se aseaza in farfurii, se pune deasupra sare, putin unt si verdeata (se pot folosi si alte condimente dupa gustul fiecaruia)

Se serveste cald (rece se intareste) cu garnitura de cartofi si salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise