Ficatei cu kaiser la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 800 g ficatei;
  • - 250 g kaiser;
  • - cateva felii de lamaie;
  • - 300 ml vin alb sec;
  • - 3-4 catei de usturoi;
  • - 1 lingura ulei de masline;
  • - sare, piper.

Mod de preparare

Se spala ficateii, se lasa la scurs. Se pun intr-un vas, se stropesc cu cateva picaturi de ulei si se adauga pe rand vinul, usturoiul zdrobit si feliile de lamaie. Se condimenteaza si se da la cuptor. Cand ficateii sunt aproape gata se taie in bucati mici kaiserul si se adauga peste ficatei. Se mai da la cuptor pentru circa 10-15 minute. Se asezoneaza cu patrunjel verde si se serveste alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise